Ingredience:
½ hrnku uvařeného bulguru Bonavita
10 dkg kuřecích prsíček
½ cibule
1/3 mrkve
cca 10 listů špenátu (může být i mražený)
1/3 hrnku mraženého nebo sterilovaného hrášku
sůl, pepř, kmín, uzená paprika – dle chuti
Postup:
Podle návodu na obalu si připravte bulgur a nechte ho v kastrůlku. Na pánvi osmahněte na kostičky nakrájené kuřecí maso, které jste ochutili solí, pepřem, kmínem a uzenou paprikou. Hotové maso vyjměte z pánve a dejte na talíř. Na tu samou pánev nalijte trochu oleje a osmahněte cibuli nakrájenou na kostičky. Jakmile cibule začne zlátnout, přidejte nakrájenou mrkev, špenát a hrášek. Nechte zeleninu na pánvi změknout. Nakonec všechno důkladně promíchejte. Při servírování můžete pokrm posypat strouhaným sýrem.